anda si stalker yang comel !

calling cards

Thanks you, anda comel :)

sekarang baru pukul :)

Sunday, April 10, 2011

I got big bear ! thanks you my muncewttt !

Semalam alynn meet dengan muncet alynn aw setelah 3 minggu tak jumpe ! Serius alynn totally rindu gile at die tambah dalam 3 week tu die amat busy and ade two or three time kiteorang gaduh. Suppose my muncet tu kerja aw semalam tapi die ponteng kerja sebab nak jumpe dengan alynn Wah jahatkan alynn suh die ponteng kerja than dtg jmpe alynn. STOPP dah jangan pikir macam tuh actually die ponteng semalam sebab nk rest la cause dlm minggu lepas die bnyk wat kerja berat. What nak rest tapi jumpe awek ? erm tahu dah komfem korang akan cakap macam tu kan ? OK die jumpe alynn sebab dia nk lepaskan rindu die lah and tengok muke alynn die teros tak penat katanya lah kan !

Ala tak jauh pun kiteorang date tempat korang date jugak lah, dkt mana? dkt mid jerrrr tak jauh pon ant HAHA
kiteorang tengok wayang, jalan jalan kasi kuruskan badan * yelah dua dua tembam kan so kenalah jalan banyak kasi kurus HAHA  time kiteorang jalan jalan tu kan nampak lah satu kedai ni tahu tak kedai kasot VINCCI tu ?Tau kan guess whut die wat sale gilo gilo kot sampai 70 persent so apa lagi
alynn dengan muncet alynn tu dah lah kuat shopping so kiteorang borong la macam macam dekat kedai tu
Percaya tak kiteorang borang jam sampai 5 kot, untuk my mom, my muncet punya mom, utk adik kesayangan die AYIE than HARUSLAH ada untuk kiteorang berdua :)
yang watch for us tuu not a couple wtch la tapi kiteorang beli jenis,ptrn and type yang sama kite sebijik lah
Kalo dh kate dua dua gile shoping mesti la borong tak ingat dunia sampai duit pon abis hehehe tambah tambah sale lak tu kan . Bak kate muncet alynn tu BIASA BRO !

Than nak tahu something tak ? alynn dapat bear besar ! sape bg ? ofcozler muncet alynn
seriusly tak penah dapat besar macam tu aw ! thnks babe give me a big bear ! die cakap kalo rindu die pelok bear tuh, yelah nanti bile dah masok uni kan susah nk jmpee dah mana ley jmpe tiap2 bulan kan kalo nk jmpe mesti lah kena tunggu cuti sem ke apa ke ! SO  skrg alynn ade 2 bear satu bear yang pakai cermin mata and ade jnggut yng ckit je pastu tinggi skit dari alynn and badan bam bam macam alynn satu lg warna cream yang bear pkai cermin mata tu bagi hahaha !

Eh lupe lak nak cakap semalam for the first time alynn buatkan kek coklat untk muncet alynn tuh
nak tahu sedap ke tak, kena lah tanya die sendri . Well tu percubaan pertama aw next time alynn akan buat lagi untuk die and hanya untuk diee HEHE

Next kiteorang jumpe tak tahu lg bile maybe ujung bulan kot maybe kiteorang nk g genting.
nak ikot ke?
jom lah follow jom date ramai ramai kat genting HAHA !
Lastly thank to god sebab jumpekan alynn dengana muncet alynn nie
sayang i love you forever and ever :)


                                              ni la bear yang muncet alynn belikan tuh !
                                                  comel tak bear nie ?
                                          bear ni nama dia yayang sebab i call my muncet yayang
                                                 we have a same watch tol tak muncet?
                                                oke ni lah bear yang pkai cermin mata tuh
                                                          comel tak dia ?
                                      dia lah insan yang bernama AMERRUL QUZIER FUKHRIZ !
im only yours and u only mine !

4 comments:

  1. wah dapt bear besar ..nak satu :)

    ingt single td melepas lak.. cet ambil kesempatan =.=

    ReplyDelete
  2. 4min93: hahah ti i bg ae ceh ambik ksemptan konon t mrah awek aw :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...