anda si stalker yang comel !

calling cards

Thanks you, anda comel :)

sekarang baru pukul :)

Wednesday, April 6, 2011

"Cute Couple Contest"



Wah dah lama kan tak join contest hehe tadi blogwalking than tibe tibe nampak contest ni macam menarik so rase nak join lah :)
korang nak join tak ? kalo nak join jom lah :)

syarat syaratnya :)


  1. Mestilah mempunyai blog dan mestilah follower ciksucatalyst.
  2. Buat entry yang bertajuk "cute couple contest".
  3. Letakkan banner gambar di atas di sidebar & entry dan link ke blog www.ciksucatalyst.blogspot.com
  4. Upload gambar bersama orang kesayangan anda,tak kisahla,ibu,ayah,anak,suami,kekasih,kawan dan sebagainya tetapi mesti couple okay,maknanya gambar anda dan pasangan.
  5. Buat sedikit 'caption' yang menarik,dan kreatif.kalau nak cerita pasal gambar tersebut pun,tidak mengapa:)caption yang menarik dan kreatif akan di pilih sebagai pemenang.
  6. Tag seorang rakan anda da make sure dia tahu la yea:)
  7. Tinggalkan link entry anda di petak komen di bawah.
  8. Tarikh tutup penyertaan 26 April 2011 dan keputusan adalah MUKTAMAd


Itu lah gambar saya dengan bf saya Amerrul Quzier Fukhriz 
erm budak tu lah si cayang saya, tapikan budak ni jahat gilerrrr aw sebab budak ni kan die suke sangat sakat saya kadang kadang saya marah,sedih dan nangis! Jahatkan budak nie :)
sejahat jahat die pon saya sayang dia :)

Kalo anda semua perasan lah kan ni first time alynn senyum nampak gigi aw :)
ni semua gara gara bf alin suh senyum tunjuk gigi HAHA

4 comments:

  1. aha , kau tak buat like button dah ? :)

    ReplyDelete
  2. wah2 so sweet...
    macam nak join je TAPI ......

    lupakan je :)

    apa2 pon gud luck..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...